Wiley Online Library adatbázis a Szent István Egyetemen

2019 januárjától a Szent István Egyetemen elérhetővé vált a Wiley Online Library adatbázis. A gyűjtemény az Egyetem számítógépeiről és saját számítógépről az egyetemi wifin keresztül az Eduroam azonosító használatával érhető el.
 
A Wiley Online Library az egyik legjelentősebb multidiszciplináris adatbázis, melyben körülbelül 1500 folyóiratból nagyságrendileg 6 millió publikáció érhető el teljes szöveggel, 1997-től egészen napjainkig. A rangos tudományos folyóiratok elsősorban az orvos-, természet- és társadalomtudományok területeiről származnak, de ezeken felül a további tudományterületeket is lefedik.
 
Az adatbázis felületén egyszerű és összetett keresés is futtatható: folyóiratcím, cikk címe, szerző, vagy tárgyszó szerint. A találati listák további kritériumok mentén szűkíthetőek és a cikkek teljes szöveggel letölthetőek. Az adatbázis kezdőoldalán a gyűjteményben elérhető folyóiratok témakör szerinti bontásban is böngészhetőek.

A Wiley Online Library a következő linken keresztül érhető el: http://onlinelibrary.wiley.com

Az adatbázissal kapcsolatban köszönettel várjuk visszajelzéseiket a tajekoztatas@lib.szie.hu e-mail címre, kérdés esetén forduljanak a Szent István Egyetem Kosáry Domokos Könyvtár és Levéltár tájékoztató könyvtárosaihoz.