E-learning

Az E-learning felületen érhetik el az egyetem hallgatói a tantárgyaikhoz kapcsolódó kurzusaikat, az oktatók által feltöltött tananyagokat, teszteket, vizsgákat és egyéb segédanyagokat. Emellett a Moodle E-learning Portál kommunikációs fórumként is szolgál a hallgatók és az oktatók között. Használata tanulmányaik során nélkülözhetetlen.
 
Az első bejelentkezéshez a felhasználónév és a jelszó aktiválása szükséges a joker.szie.hu oldalon. Ide a Neptun-kóddal (SZIE azonosító), és jelszóként a "Ne" szócska és a születési dátum 8 számjegyével (Pl.: Ne19940315) lehet bejelentkezni. A bejelentkezés után első lépésként aktiválni kell a fiókot, majd megváltoztatni a jelszót.
Innentől fogva a Moodle-ba a Neptun-kóddal és az új jelszóval tudnak belépni az egyetem polgárai.
 
A Kurzusok keresésével megjeleníthető a felvenni kívánt kurzus, melyhez hozzáférni általában az oktatótól kapott beiratkozási kulccsal lehet.
Ha egy hallgató egyszer felvett egy kurzust, akkor az adott kurzus mindig megtalálható a kezdőoldal, az Irányítópult/ Kurzusaim menüpont alatt.
 
Sikertelen belépés esetén a felhasználók az Informatikai Főosztály helpdesk szolgálatán, a helpdesk@ih.szie.hu címen kérhetnek segítséget.

A Portál kezdőoldalán az első lépésekhez tanulói tájékoztató található magyar és angol nyelven.
 
Elérhetőség:
 
Gyulai Judit E-learning adminisztrátor
 
E-mail cím:  elearning@szie.hu
Telefon: +36-28-522-000/1177