Próbahozzáférés a Typotex Kiadó Interkönyv gyűjteményéhez

A Szent István Egyetemen próbahozzáférés keretében 2018. április 9. és 2018. május 7. között elérhető a Typotex Kiadó adatbázisa a Kiadó elektronikus publikációs felületén, az Interkönyv honlapján.
A gyűjtemény elérhető a Szent István Egyetem számítógépeiről vagy saját számítógépről az egyetemi wifin keresztül az alábbi linken: edu.interkonyv.hu

Az Interkönyv oldal az 1989 óta működő Typotex Kiadó elektronikus publikációs felülete, amelyen jelenleg több mint 600 mű, lényegében a Kiadó teljes kínálata megtalálható elektronikus formában: felsőoktatási tankönyvek, jegyzetek és szakkönyvek a természet- és társadalomtudományok, valamint a művészetek köréből. Elsősorban friss, az utóbbi 20 év tudományos eredményeit feldolgozó tudományos munkák, valamint időtálló klasszikusok érhetők el magyar és külföldi szerzőktől. Az oldalon lehetőség van szerző, cím, sorozat, valamint témakör szerinti keresésre, a szövegben való részletes keresés pedig lehetővé teszi, hogy egy-egy szakkifejezés különböző művekben való előfordulását vizsgálhassa meg a felhasználó.
 
 
 
Az adatbázissal kapcsolatban köszönettel várjuk visszajelzéseiket a tajekoztatas@lib.szie.hu e-mail címre, kérdés esetén forduljanak a Szent István Egyetem Kosáry Domokos Könyvtár és Levéltár tájékoztató könyvtárosaihoz.