MTMT2 átállás információk

Az MTMT Központ újabb tájékoztatást tett közzé az MTMT2-re való átállás megkezdésének várható időpontjáról. Az MTMT új szoftverére való átállás elvégzésére az MTMT Koordinációs Testület a 2017. november 1-től 30-ig terjedő időszakot jelölte ki.

Amennyiben az átállásra sor kerül, az MTMT jelenlegi rendszere legkorábban november 1-jén kerül "befagyasztásra", és egy működő adatbázisnak (akár a visszakapcsolt korábbi, akár az új MTMT-nek) legkésőbb november 30-án el kell indulnia. Legfeljebb 3 hét hosszúságú lehet az az időszak, amikor nem lehet adatot rögzíteni az adatbázisban. Az átállásra csak abban az esetben kerül sor, ha az új szoftver tesztelése sikerrel zárul, és a tesztelésben résztvevő adminisztrátorok az átállás elindítását javasolják. Amennyiben 2017 novemberében az átállást nem sikerül megvalósítani, arra későbbi időpontban - valószínűsíthetően 2018 nyarán - kerülhet sor.

Kérjük Oktatóinkat, Kutatóinkat, hogy adataik ellenőrzését és publikációs listájuk frissítését, amennyiben szükséges, a novemberi leállás előtt tegyék meg, amelyben az Egyetem MTMT adminisztrátorai is segítséget nyújtanak.