Megújult a Könyvtárhasználati Szabályzat

Tájékoztatjuk Olvasóinkat, hogy Könyvtárunk az olvasói igények, visszajelzések figyelembe vételével módosította Könyvtárhasználati Szabályzatát.

Felhívjuk a nappali tagozatos hallgatóink figyelmét, hogy az új szabályzat szerint már háromszor hosszabbíthatják kölcsönzött könyveiket, amennyiben nincs azokra előjegyzés. Oktatóink, kutatóink számára pedig öt hosszabbítási lehetőséget biztosítunk.
Kölcsönözni továbbra is kizárólag személyesen, a saját névre szóló érvényes olvasójegy bemutatásával lehetséges. Indokolt esetben azonban beiratkozott Olvasó által meghatalmazott személy, egyszeri, írásbeli meghatalmazás birtokában, személyazonossága igazolásával is intézkedhet (kölcsönözhet, hosszabbíthat) a meghatalmazó olvasójegyével.
Megváltozott az előjegyzett dokumentumok foglalási ideje is. Az előjegyzett dokumentumokat az értesítésben szereplő 3 nyitvatartási napon belül veheti át az Olvasó. Ennél hosszabb ideig csak e-mailben vagy telefonon történő egyeztetés alapján áll módunkban az előjegyzett dokumentumot félretenni.

A teljes Könyvtárhasználati Szabályzat honlapunkon elérhető a Szabályzatok menüpontban.