Híreink

Levéltárosok Vándorgyűlése Miskolcon

A Szent István Egyetem Kosáry Domokos Könyvtár és Levéltár a 2017. évben is képviseltette magát a Magyar Levéltárosok Egyesületének Vándorgyűlésén, amelyet 2017. július 10-12. között rendeztek meg Miskolcon.
 

Megújult a Könyvtárhasználati Szabályzat

Tájékoztatjuk Olvasóinkat, hogy Könyvtárunk az olvasói igények, visszajelzések figyelembe vételével módosította Könyvtárhasználati Szabályzatát.

Felhívjuk a nappali tagozatos hallgatóink figyelmét, hogy az új szabályzat szerint már háromszor hosszabbíthatják kölcsönzött könyveiket, amennyiben nincs azokra előjegyzés. Oktatóink, kutatóink számára pedig öt hosszabbítási lehetőséget biztosítunk.

Nyitvatartás augusztus 21-től

Tájékoztatjuk Olvasóinkat, hogy a Kosáry Domokos Könyvtár és Levéltár 2017. augusztus 21-től újra nyitva tart.

Könyvtárosok Vándorgyűlése Miskolcon

A Magyar Könyvtárosok Egyesületének 49. Vándorgyűlése 2017. július 5. és 7. között került megrendezésre Miskolcon.
 
A Szent István Egyetem Kosáry Domokos Könyvtár és Levéltár munkatársai a korábbi évekhez hasonlóan idén is részt vettek az országos rendezvényen, hogy tájékozódjanak a szakma jelenlegi kérdéseiről és kihívásairól.
 

Dr. Heltay Istvánról nevezték el a Vadvilág Megőrzési Intézet könyvtárát

 
A Vadvilág Megőrzési Intézet a tavaly elhunyt kitűnő szakember iránti elismerése és tisztelete jeléül Dr. Heltay Istvánról nevezte el könyvtárát. A névátadó ünnepségre 2017. június 28-án került sor.
 

Oldalak