Híreink

BioOne próbahozzáférés

A BioOne szolgáltató 2017. június 30-ig próbahozzáférést biztosít 200 biológiai és környezettudományi folyóirat teljes szövegéhez a http://www.bioone.org oldalon keresztül. A gyűjtemény az Egyetem számítógépeiről vagy saját számítógépről az egyetemi wifin keresztül az Eduroam azonosító használatával érhető el.

Győrffy Béla mezőgazdasági mérnökre emlékezünk halálának 15. évfordulóján

A Szent István Egyetem Kosáry Domokos Könyvtár és Levéltár (SZIE KDKL) 2017. májusi egyetemtörténeti kamarakiállításán Győrffy Béla mezőgazdasági mérnökre emlékezünk halálának 15. évfordulója alkalmából. 

Távoli hozzáférés eduID használatával

Tájékoztatjuk Olvasóinkat, hogy a Könyvtárban használható hazai és nemzetközi adatbázisok egy része az eduID technológia használatával most már otthonról is elérhető.

Online katalógus és repozitórium az EDS-ben

Örömmel tájékoztatjuk Olvasóinkat, hogy az EBSCO Discovery Service (EDS) közös keresőfelületén az előfizetett adatbázisok tartalma mellett a Kosáry Domokos Könyvtár és Levéltár online katalógusa és az egyetemi repozitórium (Szent István Archívum) anyaga is kereshető. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy egy felületen egy kereséssel a Könyvtár többféle információs forrását használhassák Olvasóink.

Könyvtárhasználói elégedettség- és igényfelmérés

Szeretnénk megismerni, hogy Könyvtárunk szolgáltatásai mennyiben felelnek meg használóink számára, hogy azokat a jövőben, lehetőségeinkhez mérten, ennek megfelelően alakíthassuk. Ezért kérjük, hogy az alábbi elégedettség- és igényfelmérő kérdőívünk kitöltésével segítsék munkánkat.

Oldalak