Szeptemberben újra Könyv- és Tankönyvbörze

Szeptemberben újra Könyv- és Tankönyvbörze

2015-09-29 - 2015-10-02
SZIE KDKL

Ismét itt a félévkezdés és a vele járó Könyv- és Tankönyvbörze, amely összehozza az eladni vágyó, illetve a jegyzeteket kereső hallgatókat. 

Az esemény a Kosáry Domokos Könyvtár és Levéltár, valamint a GATE Zöld Klub közös szervezésében, a GAK Nonprofit Közhasznú Kft. támogatásával kerül megrendezésre. A hallgatók a Könyvtár és az Egyesület segítségével adhatják-vehetik a régi, már nem használt, vagy akár a megunt jegyzeteiket, tankönyveiket és könyveiket.

A program ideje alatt a Könyvtár zsákbamacska-játék keretében, rendhagyó ajándékként a lejárt határidejű, visszahozott könyvek késedelmi díjának, illetve az elveszett olvasójegy pótdíjának bizonyos hányadát elengedi.

A Könyv- és Tankönyvbörze szeptember 29. és október 1. között 9.30-tól 13.30-ig kerül megrendezésre a Könyvtár főbejárata előtti üvegfolyosón.

A vásár karok szerinti bontása:

  • szeptember 29–én, kedden: MKK
  • szeptember 30–án, szerdán: GTK
  • október 1-jén, csütörtökön: GÉK

Az egyetemi tanulmányokhoz közvetlenül nem kapcsolódó könyvek árusítása folyamatos lesz. Október 1-jén már 9.30-tól kiárusításra kerülnek a karok megmaradt jegyzetei és tankönyvei!

Az eladásra szánt jegyzeteket, könyveket szeptember 21. és 26. között lehet leadni a Könyvtárban. További információ a Könyvtár olvasószolgálatán és a GATE Zöld Klub tagjaitól kérhető.

A ledáshoz szükséges nyilatkozat letölthető innen.

A leadott könyvek, jegyzetek listája hamarosan elérhető.

Az esemény részletes plakátja megtekinthető itt.

 

Szent István Egyetem Kosáry Domokos Könyvtár és Levéltár