MTMT képzések 2015-ben

MTMT képzések 2015-ben

2015-05-11
SZIE

A Szent István Egyetem Kosáry Domokos Könyvtár és Levéltár (SZIE KDKL) kezdeményezéseivel már hosszú ideje folyamatosan támogatja, segíti az Magyar Tudományos Művek Tára (MTMT) adatbázis használatát, a rendszer kezelését.

Mivel folyamatosan jelentős változások, fejlesztések történnek a rendszerben, a szolgáltatások használatában, most ismét egy felhasználói képzést ajánlunk a Karok számára. A képzést több időpontban hirdetjük meg azon érdeklődő munkatársak, PhD hallgatók számára, akik részvételi szándékukat előzetesen jelzik az alább megadott lehetőségek egyikén.

A képzés során a résztvevők megismerhetik az MTMT szerzői felületét, elsajátíthatják a publikációk és a hivatkozások adatbázisba történő rögzítésének különböző módjait, a hibajavítási eljárásokat, új aktuális verziókat, s mindazon tevékenységeket, amelyek segítségével az egyre szigorodó előírásoknak is megfelelő publikációs jegyzéket lehet összeállítani a rendszerben.

Az oktatásra jelentkezni az e-learning felületen kialakított MTMT- Intézményi támogató oldal oktatók részére című kurzuson belül van lehetőség, a Jelentkezés MTMT oktatásra 2015. tavaszi félévben tevékenységre kattintva. Emellett e-mailben is várjuk a résztvevők jelentkezését az mtmt@lib.szie.hu címen.

Az oktatással kapcsolatos információt Ács Renáta, a Szent István Egyetem intézményi MTMT adminisztrátora tud adni a fenti e-mail címen.

 

Szent István Egyetem Kosáry Domokos Könyvtár és Levéltár