Könyvtárhasználói elégedettség- és igényfelmérés

Könyvtárhasználói elégedettség- és igényfelmérés

2016-03-24 - 2016-04-30
SZIE KDKL

Könyvtárunk nyilvános tudományos szakkönyvtárként egész tevékenységével arra törekszik, hogy Használói igényeit megismerve, azokat a legmagasabb színvonalon legyen képes szolgálni. Ennek érdekében igyekszünk Olvasóink véleményét, elégedettségét és elvárásait rendszeresen figyelemmel kísérni. Az igények figyelembevételével meghatározzuk, illetve folyamatosan alakítjuk fejlesztési célkitűzéseinket.

A korábbi évekhez hasonlóan ebben a tanévben is elindítjuk A könyvtárhasználók elégedettségének vizsgálata és igényeinek felmérése elnevezésű kutatást, és kérjük Olvasóinkat, hogy az ehhez tartozó kérdőív kitöltésével segítsék munkánkat.

Az elégedettségvizsgálatot 2016. március 16. és 2016. április 30. között végezzük. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe, nyomtatott formában a Könyvtárban, elektronikusan pedig az alábbi linken érhető el:

SZIE KDKL Könyvtárhasználói felmérés 2016

A kérdőív kitöltése önkéntes, név nélkül történik.

A felmérés befejeztével tájékoztatni fogjuk Önöket annak eredményéről, szolgáltatásaink átalakításánál, új szolgáltatások tervezésénél pedig igyekszünk figyelembe venni a visszajelzéseket.

Előre is köszönjük, hogy válaszaikkal, javaslataikkal segítik munkánkat!

 

Szent István Egyetem Kosáry Domokos Könyvtár és Levéltár